Over KringloopWijzer

Op deze pagina vindt u een link naar de KringloopWijzer, zoals deze is opgenomen in de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie, en de downloadbare versie voor vrijblijvend gebruik in bijvoorbeeld een studiegroep.

KringloopWijzer invullen volgens verplichting

De centrale datebase maakt het voor u mogelijk om gegevens van leveranciers automatisch in te laden in de KringloopWijzer en deze gegevens te beheren. Alleen door het invullen van de KringloopWijzer op www.mijnkringloopwijzer.nl kunt u voldoen aan de verplichting zoals deze gesteld is in de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie.

Hieronder vindt u de stand-alone versie. Deze kunt u downloaden en invullen voor eigen gebruik.

KringloopWijzer (stand- alone versie)

De bovenstaande KringloopWijzer (stand-alone versie) kunt u met de link downloaden. Nadat u het bestand "setup.exe" heeft opgeslagen op uw computer kunt u het programma installeren door dubbel te klikken op het bestand "setup.exe". Volg daarna de aanwijzingen op het scherm. Na de installatie kunt u direct aan de slag.

Het gaat hier om stand-alone versie. Dit geeft een indicatie voor uw bedrijf. De procedures zijn in grote lijnen hetzelfde gebleven.