KringloopWijzer

Op deze pagina vindt u een link naar de KringloopWijzer, zoals deze is opgenomen in de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie, en de downloadbare versie voor vrijblijvend gebruik in bijvoorbeeld een studiegroep.

KringloopWijzer invullen volgens verplichting

De centrale datebase maakt het voor u mogelijk om gegevens van leveranciers automatisch in te laden in de KringloopWijzer en deze gegevens te beheren. Alleen door het invullen van de KringloopWijzer op www.dekringloopwijzer.nl kunt u voldoen aan de verplichting zoals deze gesteld is in de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie. Hier logt u beveiligd in via eHerkenning en kunt u ook de machtigingen regelen.

Ga naar de KringloopWijzer op www.dekringloopwijzer.nl

Downloadbare versie KringloopWijzer

Wilt u voor uw bedrijf of samen met uw studiegroep eens vrijblijvend de mineralenbenutting in beeld brengen, download hieronder de stand-alone versie.

KringloopWijzer (stand- alone versie)

De KringloopWijzer kunt u met de link downloaden. Nadat u het bestand "setup.exe" heeft opgeslagen op uw computer kunt u het programma installeren door dubbel te klikken op het bestand "setup.exe". Volg daarna de aanwijzingen op het scherm. Na de installatie kunt u direct aan de slag.